Medewerkers

PETER PAUL KLEINLOOH

Directeur / Projectcoördinator

Peter Paul Kleinlooh is mede oprichter van Stichting F6. Hij studeerde politieke geschiedenis aan de Radboud Universiteit, werkte oa. als beleidsmedewerker bij de overheid, vakbond en Goede Doelen Loterijen en als docent maatschappijleer. Kleinlooh werd genomineerd voorde Mensenrechtenmens Award 2020.

CRISTINE VAN BUUREN

Medewerker Politiek Burgerschap Meerdaagse & Channel 6 News

Christine is medewerker bij Stichting F6 voor het programma Politieke Burgerschap Meerdaagse. Zij studeerde pedagogiek en werkt al jaren voor Discussiëren kun je leren en Dance 4 Life.

EVA KRUL

Medewerker Politiek Burgerschap Meerdaagse & Channel 6 News

Eva is docent & coach en ontwikkeld studiemateriaal voor het MBO en VMBO. Daarnaast organiseert en produceert zij evenementen en is zij eigenaar van een kitesurf reisbureau. 

KIMBERLEY MALASH

Medewerker Europees Parlement

Kimberley deed jaren geleden zelf mee aan projecten van Stichting F6 en na haar opleiding werkt ze momenteel bij het Leger Des Heils Amsterdam en bij Stichting F6 begeleid zij de excursies naar het Europees Parlement in Brussel en Straatsburg.

GARY SYMOR

Projectleider Political Catwalk


Gary is ontwerper, patroontekenaar en docent mode en heeft als zodanig veel in de modebranche gewerkt – van onderwijsinstituten tot aan modebladen, zoals MOOOI, L’Oreal en Kswiss. Naast Political Catwalk is Gary momenteel bezig met het ontwikkelen van een opleidingsinstituut dat een brug slaat tussen ambacht en nieuwe technieken. Daarnaast is hij adviseur en director of education voor de Brussels Fashionweek.

ALBERTO ARIFI aka NAV

Medewerker Hiphop/Rap

DJ & Producer NAV werkte jarenlang met Typhoon, was onderdeel van de bekende Buiten Westen Tour en werkt hij met oa. ALPHADNA & zanger Joran Paul en rapper RFx – ReintjeAanDePraat. In 2017 doet hij nog producties voor Gianski & Lange Frans. Voor Stichting F6 gaat NAV in gesprek met studenten en neemt hij uiteindelijk hun raps op.

SEPEHR MAGHSOUDI

Artistiek projectleider Political Catwalk

Designer & stylist Sepehr studeerde aan het AMFI, liep stage bij de televisie en bij Jeroen van Tuyl tot hij in Parijs ging wonen en aan zijn eigen kledinglijn begon. In 2010 was Sepehr ook te zien in het tv programma ‘Project Catwalk’ op RTL 5 en het jaar daarop opende hij de Amsterdam FashionWeek met ‘Intense Existence’. Wereldfaam kwam daarna met zijn optreden bij MTV met My Super Sweet Sixteen Worldclass. Sepehr was eindverantwoordelijk voor de workshops en artistieke inhoud van Political Catwalk 2017 & 2019.

MARLON GROENHART

Projectleider Political Catwalk International

Marlon begon in 1998 met schilderen en zijn passie leverden hem in 20 jaar succesvolle exposities op in onder andere de Berlijn, New York en Amsterdam en binnenkort in Londen. Hij werkt vanuit een visie en vanuit zijn passie waar alles mogelijk is. Hij heeft Stichting Umustgrow opgericht en hij is verbonden aan Tablemountain. Marlon is bezig om een internationale editie van Political Catwalk op te zetten.

MARIA MIHAILOVA

Artistiek medewerker Political Catwalk

Maria studeerde mode aan mode academie Artemis in Amsterdam, werkt als bij de gemeente Amsterdam en is samen met Sepehr Maghsoudi verantwoordelijk voor de kledinglijn en workshops van Political Catwalk.

MYNOR MAZARIEGOS

Editor

Tijdens zijn studie mediavormgeving aan het Mediacollege Amsterdam was Mynor deelnemer van het project Channel 6 Fake News. Mynor volgt nu de Willen de Koning Academie te Rotterdam en verzorgd voor Stichting F6 de professionele audiovisuele media.