Bestuur

GERTJAN TOMMEL

Voorzitter

Gertjan is belangenbehartiger bij De Unie met een speciale focus op organisatiewijzigingen, arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap. Hij heeft ruime ervaring met het besturen van verenigingen, waaronder het voorzitterschap bij Promovendi Netwerk Nederland.

Gertjan over F6: Jongeren door middel van hun eigen populaire culturele uitingen betrekken bij democratie en politiek is voor mij belangrijk omdat waardering voor democratische processen enkel kan ontstaan als jongeren begrip hebben van democratie en politiek. Andersom is het voor mij even belangrijk dat politici in hun haarvaten begrijpen wat jongeren drijft en tegenhoudt om de noodzakelijk randvoorwaarden te creëren waarbinnen jongeren hun ambities en dromen kunnen verwezenlijken.

___

NICO JANSSEN

Penningmeester/secretaris

Nico Janssen was geruime tijd politiek actief in Amsterdam. Hij adviseerde bestuurders en raadsleden in Amsterdam maar ook landelijk op het gebied van kunst & cultuur en de creatieve industrie. In zijn werk begeleidt en adviseert Nico organisaties op het gebied van innovatie, strategie en organisatieverandering.

Nico over Stichting F6: jongeren interesseren voor en bewustmaken van het belang van politiek en democratie. Bijna 40% van de jongeren heeft mbo als hoogste opleiding, tegelijk is bij hen steeds minder interesse voor politiek en bestuur.

ANNETTE SCHAUTT

Algemeen bestuurslid

Annette is directeur/eigenaar van Shout! Partners in Cultuur en is daarnaast Programmadirecteur van Stichting Musea en Herinneringscentra 40-45