Jongeren Ambassadeurs

Omdat Stichting F6 projecten en programma’s voor jongeren, studenten en leerlingen organiseert willen wij dat vooral jongeren zélf meepraten en beslissen over wat wij doen en wat voor een projecten wij moeten opzetten.

Om de stem van jongeren zo goed mogelijk bij onze plannen te betrekken hebben wij zogenaamde Jongeren Ambassadeurs. Deze jongeren hebben meestal aan een van onze projecten meegedaan en hebben zich toen enthousiast maar ook kritisch opgesteld.

De Jongeren Ambassadeurs helpen Stichting F6 doordat zij gevraagd en ongevraagd advies geven aan bestuur en directie. De doelstellingen van de stichting onderschrijven en een aantal keer per jaar met ons meedenken over de koers en richting van onze organisatie.

______

Demi Kruijswijk

“Mijn meeste leeftijdsgenoten volgen de actualiteit niet en vragen zich niet af of nieuwsberichten nu écht kloppen. Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Maar ik vind eigenlijk wel dat je bepaalde basiskennis moet hebben over wat er gebeurt in de wereld”, aldus Demi in een interview in het magazine M&P over haar deelname aan Channel 6 Fake News.

Demi studeerde Mediavormgeving aan het Mbo Mediacollege en werkt nu als vormgever. Ze deed vooral mee aan Channel 6 omdat: “het vet klonk en het me leuk leek om samen te werken met mensen van andere opleidingen. […] het was vooral leuk dat alles wat we deden ook écht gepubliceerd werd en er dus toe deed. Ook begrijp ik politiek nu beter en kan het ook op een andere manier bekijken”.